Om JAbøger.dk og levering

 

Jabøger.dk er ejet af Jan Andersen, og er en privat kæmpe bogsamlig, som der bliver solgt ud af pga pladsmangel.

 

Den vigtigste person hos JAbøger.dk er dig, så derfor behandler vi din ordre med største omhu, og giver dig den service som netop du har brug for.

 

  

 

Emballage:

 

Jabøger.dk bruger ofte brugt emballage, dette er af 2 årsager:

 

Dels for at holde bøgernes priser nede og dels for at skåne vores miljø.

 

Du kan vælge Postnord eller Dao

 

Postnord kender du, her sender vi efter deres takser. Du har flere valgmuligheder i din indkøbskurv for forsendelsesmetoder indenfor Postdanmark. Bemærk at Postnord brevforsendelse nemt kan være 14 dage undervejs. Det er ikke noget vi kan gøre noget ved, desværre

 

Desuden har du, som noget helt nyt, mulighed for at få tilsendt med Dao uden omdeling for 39,- kr - det er uanset hvor meget du bestiller under 19 kg (du kan købe rigtig mange bøger under 19 kg)  Dette er kun i Danmark.

Vi vælger det nærmeste sted på din adresse. Det er typisk en tankstation eller en kiosk / supermarked . Skulle du have ønske om et bestemt sted, du kan afhente, skriver du det bare i kommentarfeltet. Så ser vi om Dao kan udleveres på det sted.

 
Vær opmærksom på at der kan være et stykke mellem Dao afhentningsteder. Det længste vi har oplevet er at en pakke skulle hentes 19 km væk.
Du kan se stederne på dette link: 

https://coolrunner.dk/indleveringssteder
 

Dao pakker kan altid spores, så der ligger en ekstra sikkerhed i at sende med dem istedet for et brev hos Postnord.

En Dao pakke er 2-4 dage om at komme frem.

 

Powered By SJUUP